top of page
Breust.jpg

Zuid Limburg

Genesteld in het Zuid-Limburgse Eijsden, is onze Bed & Breakfast een prima uitvalsbasis om over het Heuvelland uit te waaieren.

Eijsden zelf, als zuidelijkste gemeente van Nederland, grenst aan zowel Vlaanderen als Wallonië. Ontdek de kenmerkende joie de vivre;  geniet van de typische gastvrijheid.

eijder beemden.jpg

Natuurgebied Eijsder Beemden

Volg je vanuit Eijsden de loop van de kolkende rivier de Maas, dan kom je terecht in het vredige natuurgebied Eijsder Beemden. Langs de oevers van de Maas is hier de ruimte voor wilgenbossen, plassen waar de tafeleenden zwemmen en de futen nestelen en weidse graslanden, gespikkeld met paarse slangenlook en gele sleutelbloem. Hier kom je oog in oog te staan met kuddes konikspaarden en gallowayrunderen. 

HeerlijkheidBreust-9.jpg

Restaurants

Zuid-Limburg is al bijzonder van zichzelf. Nergens anders in Nederland vind je zulke mooie, groene heuvels en prachtige uitzichten. Om je verblijf nog specialer te maken, kun je eten op unieke locaties in Zuid-Limburg! Wat dacht je van dineren in een wijngaard, onder de grond in een mergelgrot of in een oude energiecentrale? In Limburg vind je het allemaal!

 

Natuurlijk kunt u ook bij B&B Breusjterhofke genieten van het menu van Heerlijkheid Breust, het eetcafé op de hoek van onze B&B, vol met heerlijke streekgerechten.

bottom of page